Incassobureau voor het MKB

Uw klanten betalen niet op tijd of zelfs helemaal niet, bekend probleem, zeker in deze tijd. Het is belangrijk dat u hier tegen optreedt maar niet ten koste van uw klanten. Wij kunnen u helpen en bespreken samen met u de aanpak: soft, ferm of hard

Wanbetalers of facturen, leningen, huurgelden die blijven openstaan? Het is een bron van ergernis voor iedere onderneming. Zeker in tijden van crisis of financiële onzekerheid zorgt dit voor ergernissen. Uw medewerkers, bijdragen, leveranciers en andere kosten moeten namelijk ook betaald kunnen worden… Als eerste stap wordt er contact opgenomen met de klant. Maar wat als de klant niet ingaat op aanmaningen of pogingen tot contact per mail of per telefoon? Wat als er geen minnelijke schikking kan worden getroffen en de onbetaalde facturen zich maar blijven opstapelen? Doe dan een beroep op een incassobureau.

Uw openstaande factuur, vordering en/of lening wordt niet op tijd betaald ?

Geef deze dan direct uit handen op basis van no cure no pay incasso*

Onderzoek wijst uit dat hoe langer u wacht des te lastiger het is om de factuur geïncasseerd te krijgen!

Hoe werkt het ? Dien direct uw openstaande factuur in op basis van “nocurenopay incasso *

of email uw factuur en/of vordering rechtstreeks naar indienen@optijdbetaald.nl

Heeft u vragen ?  Bel met 085 – 2500986 of e-mail vrijblijvend naar info@optijdbetaald.nl

Incassobureau inschakelen ?
Wij werken door heel nederland voor het incasseren van onbetaalde facturen, huren, leningen, verpandingen.
Wij incasseren voor bedrijven als ook voor particuliere opdrachtgevers.  Wij behandelen incasso vraagstukken van kleine tot grote bedragen.
Door onze jarenlange ervaring biedt dat voor u, als opdrachtgever, zekerheid ten aanzien van de continuïteit en snelheid van incasseren.
Heeft u een factuur in het buitenland uiteraard ook geen enkel probleem. 

Neem vrijblijvend contact met ons op e-mail naar info@optijdbetaald.nl

 

Waarom beroep doen op een incassobureau?

Het inschakelen van een incassobureau kan heel drastisch klinken, maar wanneer er geen tegemoetkoming van de klant komt, is dit een goede oplossing. Op een bepaald moment wordt de situatie acuut en moet u wel actie ondernemen. Er is niet echt een alternatief. U wilt toch geen schulden of faillissement als alternatief?

Incassobureau’s zijn gespecialiseerd in het innen van nog openstaande vorderingen. Ze kennen hun vak en weten precies welke wettelijke middelen ze dienen aan te wenden om uw facturen betaald te krijgen. Zulke bureau’s beginnen op dezelfde manier als u. Ze nemen contact op met de debiteur, sturen aanmaningen tot betaling en proberen tot een minnelijke schikking tussen beide partijen te komen. Wat heeft u hier dan aan? Enerzijds hoeft u niet al uw energie te stoppen in deze debiteur(s). Anderzijds kan zo’n incassobureau een grotere indruk nalaten op de debiteur en kan dit zo de betaling van zijn openstaande factu(u)r(en) versnellen.

Mocht de wanbetaler in kwestie, ondanks deze aanmaningen en contacten, toch nog weigeren de achterstallige betaling in orde te brengen, dan weet het incassobureau wel raad. Het bureau weet namelijk precies hoe een procedure voor de rechtbank moet worden opgestart.

incassobureau inschakelen

Incassobureauinschakelen.nl biedt u een full-service wat betreft het incasseren van facturen, leningen, huurgelden en verpandingen die blijven openstaan. Jarenlange ervaring maakt dat u op de snelst mogelijke manier uw facturen betaald zult zien. Dit alles dankzij de efficiënte en doeltreffende aanpak van Incassobureauinschakelen.nl.

Voor meer inlichtingen over het incassobureau kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen. Dit is geheel gratis en u bent tot niets verplicht. U ontvangt de nodige informatie en komt te weten hoe het bureau zo efficiënt mogelijk te werk gaat om de wanbetaler zo snel mogelijk te doen betalen.