Incassobureau in België


incassobureau in België, Incassozaken in België werken net iets anders als in Nederland, daarnaast is de rol van een incassobureau ook anders als in Nederland, daarom is het verstandig om een incassobureau in te schakelen die verstand heeft van de wetgeving, gewoontes in België. Zowel de aanpak van particulieren niet betalende debiteuren is heel anders in België als ook de zakelijke debiteuren hebben vaak een andere aanpak als dat wij gewend zijn in Nederland met de standaard zakelijke aanpak.

Schakel daarom ons in gezien onze jarenlange ervaring in de Belgische markt.

incassobureau in België, België incassobureau, Debiteur die niet betaald in België, Klant in België die niet betaald, Deurwaarder in België, incassobureau in België inschakelen, Deurwaarder in België  inschakelen.  

 

INCASSOBELGIE@INCASSOBUREAUOPTIJDBETAALD.NL

 

Uw openstaande factuur, vordering en/of lening in belgie wordt niet op tijd betaald ?

Geef deze dan direct uit handen op basis van no cure no pay incasso”

Onderzoek wijst uit dat hoe langer u wacht des te lastiger het is om de factuur geïncasseerd te krijgen!

Hoe werkt het ?
Dien direct uw openstaande factuur in op basis van no cure no pay incasso

 Heeft u vragen e-mail vrijblijvend naar vragen@optijdbetaald.nl of bel met 085 – 2500986  

Consultancy

eck

Debiteurenbeheer

Detachering

Gerechtelijke incasso

Huurincasso

Minnelijke incasso

Opleidingen

Pre-incasso diensten

 

Incassobureau belgie inschakelen ? n belgiencassobureau in belgie Belgie incassobureauDebiteur die niet betaald in belgie

Klant in belgie die niet betaald

Deurwaarder in belgie

incassobureau in belgie inschakelen

Deurwaarder in belgie  inschakelen

 

Diensten

  • Consultancy
  • Credietcheck
  • Debiteurenbeheer
  • Detachering
  • Gerechtelijke incasso
  • Huurincasso
  • Minnelijke incasso
  • Opleidingen
  • Pre-incasso diensten

Incassobureau belgie is een incassobureau dat werkt door heel de Benelux en daarbuiten voor het incasseren van een onbetaalde factuur, huur, lening, verpanding. Wij behandelen alle incasso vraagstukken van kleine tot grote bedragen voor particulieren, en bedrijven als ook voor diverse multinationals.

U bent bij ons ook welkom met slechts 1 incassozaak. Het gaat ons vaak om het principe dat een volledige betaling achterwege blijft, ondanks gemaakte afspraken. Onze ervaring van ruim 15 jaar biedt voor u, als opdrachtgever, zekerheid ten aanzien van de continuïteit en snelheid van incasseren. Heeft u een factuur in het buitenland uiteraard ook geen enkel probleem.

Email vrijblijvend naar vragen@optijdbetaald.nl of bel met 085 – 2500986

 

No cure no pay incasso incassobureau inschakelen

Een incassobureau inschakelen iedereen komt het tegen. Van ondernemers maar ook veel particulieren komen het ook tegen, dat iemand die niet op tijd wil betalen/terugbetalen . U wilt toch op tijd betaald worden?

Optijdbetaald kan u hierbij uiteraard mee helpen.  Een brief van een incassobureau heeft vaak veel meer effect dan uw eigen acties.

Ons standpunt is mede door het feit dat wij als ondernemers zijnde vinden wij dat dan ook “no cure no pay incasso”, de beste uitgaanspositie voor beide partijen wel een met een aantal spelregels.

Waarom beroep doen op een no cure no pay incasso bureau?

Het inschakelen van een incassobureau kan heel drastisch klinken. Op een bepaald moment wordt de situatie acuut en moet u wel actie ondernemen.

Incassobureau’s zijn gespecialiseerd in het innen van nog openstaande vorderingen. Ze kennen hun vak en weten precies welke wettelijke middelen om uw facturen betaald te krijgen.

Het incassobureau weet namelijk precies hoe een procedure voor de rechtbank moet worden opgestart.

Wij incasseren voor bedrijven als ook voor particuliere opdrachtgevers wij behandelen incasso vraagstukken van kleine tot grote bedragen. Door onze jarenlange ervaring biedt dat voor u, als opdrachtgever, zekerheid ten aanzien van de continuïteit en snelheid van incasseren.

facturen, leningen, huurgelden die blijven openstaan ?

Het is een bron van ergernis voor iedere onderneming. Zeker in tijden van crisis of financiële onzekerheid zorgt dit voor ergernissen. Uw medewerkers, bijdragen, leveranciers en andere kosten moeten namelijk ook betaald kunnen worden…

Als eerste stap wordt er contact opgenomen met de klant. Maar wat als de klant niet ingaat op aanmaningen of pogingen tot contact per mail of per telefoon